2892052710 6942494412, 6944523359 1ο Χλμ. Τυμπακίου-Κόκκινου Πύργου, Τυμπάκι Ηρακλείου xalkiadakisoe@gmail.com
hero image

 

 
 

Μάρμαρα - Γρανίτες - Οικοδομικά Υλικά - Μονωτικά Υλικά - Γυψοσανίδες - Χωματουργικές Εργασίες | Τυμπάκι Ηράκλειο Κρήτη


Η οικογενειακή επιχείρηση ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στο Τυμπάκι Ηρακλείου, από το 1980 διαθέτει μάρμαρα, γρανίτες, οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά και γυψοσανίδες και παράλληλα αναλαμβάνει και την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιχείρησή μας, φέρει σε πέρας οποιαδήποτε απαίτηση σχετίζεται με μάρμαρο, γρανίτη, οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, γυψοσανίδες και την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, εκμεταλλευόμενη την πολυετή τεχνογνωσία της στο χώρο, στοχεύοντας στη διάθεση και παροχή υπηρεσιών και προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, δίνοντας βάρος στη λεπτομέρεια και στη συνέπεια της παράδοσης, ώστε ν’ ανταποκριθούμε μ’ επιτυχία σε κάθε σας ανάγκη.

 
 
 
 
 
 
 

 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στο Τυμπάκι Ηρακλείου, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων εργασιών σε όλο το Ηράκλειο, μιας και διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαρκή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο της οικοδομής, εγγυώμενοι για τη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
 
-------------------------------

Για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητα, η οποία εξασφαλίζεται μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο προϊόντων, εξαιρετικών υπηρεσιών και μιας ομάδας άρτια καταρτισμένου κι έμπειρου προσωπικού, που είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει, έτσι ώστε η επιχείρησή μας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ να είναι ο αναμφισβήτητος σύμμαχός σας σε κάθε σας έργο, ανεξαρτήτου μεγέθους κι απαιτήσεων.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για περισσότερες πληροφορίες, είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας!